Se fierb spaghetele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga.
Se curata morcovii, se spala, se taie felii subtiri (pe lung) si se calesc circa 5 minute in untul incins. Se adauga prazul curatat taiat rondele, se dunstuieste si el cateva minute, se sting cu zeama concentrata de legume si se lasa sa fiarba, incet, alte 5 minute. Se adauga frisca nebatuta sau smantana, se lasa sa dea in clocot, se condimenteaza si se iau de pe foc.
Se incorporeaza spaghetele scurse, se adauga semintele de pin prajite intr-o tigaie fara grasime si patrunjelul verde tocat si se servesc presarate - eventual - cu cascaval ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii