Se taie ciupercile bucatele si se pun la calit cu ulei.Peste se adauga ceapa taiata julien si pieptul de pui taiat bucatele.Cand sunt calite bine se adauga boiaua,piperul si delicatul si se pune apa pentru a se forma sosul.Dupa ce au fiert se adauga bulion si faina diluata cu smantana si apa.La sfarsit se razaleste usturoiul.Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se servesc cu sosul cald.Sunt delicioase!Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii