Se caleste ceapa intr-o cratita cu ulei timp de 3-4 min, pana se inmoaie. Se adauga si celelalte ingrediente si se amesteca . Se lasa sa fiarba 2-3 min apoi se adauga scoicile proaspete.
Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba 4-5 min, agitand din cand in cand pana se deschid scoicile. Se ia vasul de pe foc . Scoicile care nu s-au deschis se arunca. Se adauga spaghetele in cratita si se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii