autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete cu sofran si cabanos

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g spaghete, , 4 carnaciori afumati, , 1 cutie pulpa de rosii (250 g), , 2 cepe tocate marunt, , 100 ml vin alb sec, , 50 ml ulei de masline, , 1 priza sofran, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Rumeniti ceapa in 2 linguri de ulei, turnati peste ea vinul alb, adaugati rosiile si sofranul si gustati de sare si piper.
Fierbeti spaghetele al dente (8-10 minute) in 2 l de apa cu sare.
Taiati cabanosul rondele si prajiti-l usor intr-o lingura cu ulei de masline. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba circa 5 minute.
Scurgeti spaghetele si rasturnati-le intr-un castron incalzit in prealabil. Turnati peste ele sosul scazut, asezati deasupra cabanosul si serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sofran si cabanos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne cu pui

Penne cu pui

Se fierb pastele al dente (la 100 gr paste 1 l de apa). Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei

3 voturi    5 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza Iuliana (cu cascaval)

Pizza Iuliana (cu cascaval)

Se pune malaiul, apa si sarea inainte de a o da la o parte se aseaza parizerul taiat cubulete si

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g spaghete
  • 4 carnaciori afumati
  • 1 cutie pulpa de rosii (250 g)
  • 2 cepe tocate marunt
  • 100 ml vin alb sec
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 priza sofran
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane cu branza de oaie