Spaghete cu sofran si cabanos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g spaghete,
  • 4 carnaciori afumati,
  • 1 cutie pulpa de rosii (250 g),
  • 2 cepe tocate marunt,
  • 100 ml vin alb sec,
  • 50 ml ulei de masline,
  • 1 priza sofran,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Rumeniti ceapa in 2 linguri de ulei, turnati peste ea vinul alb, adaugati rosiile si sofranul si gustati de sare si piper.

Fierbeti spaghetele al dente (8-10 minute) in 2 l de apa cu sare.

Taiati cabanosul rondele si prajiti-l usor intr-o lingura cu ulei de masline. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba circa 5 minute.

Scurgeti spaghetele si rasturnati-le intr-un castron incalzit in prealabil. Turnati peste ele sosul scazut, asezati deasupra cabanosul si serviti imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor