Se taie ceapa si usturoiul marunt.
Ardeii se taie julien.
Morcovul se curata de coaja si se taie marunt.
Se incinge uleiul de masline intr-o cratita anti aderenta si se calesc ceapa, usturoiul, ardeii si morcovul cca 5 minute.
Se adauga carne macinata de vita , se sareaza si se condimenteaza; se mai lasa 5 minute.
Se adauga ciupercile feliate , rosiile taiate marunt si scul de rosii si se acopera cu un capac.
Se reduce focul si se fierbe sosul 15 minute.
Spaghetele se fierb in apa cu sare si putin ulei dupa instructiunile de pe pachet, avand grija sa lasam intotdeauna cu 5 minute mai mult, deoarece italienii le consuma mai crude.
Se scurg spaghetele si se trec sub un jet de apa rece apoi se pun inapoi in cratita in care au fiert, adaugand putin ulei.
Se pun spaghetele pe un platou, se adauga sosul Bolognese si se presara cu cascaval ras dupa gust.
Se servesc cu maraturi asortate si masline de casa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii