Se pune la prajit in putin ulei usturoiul, ceapa verde, apoi se adauga ciupercile, se lasa sa se evapore apa, se adauga boia, piper, o lingura de faina, apoi un pahar de apa, si dupa citeva clocote se trage tigaia deoparte.
Intre timp se fierb spaghetele, se scurg de apa apoi se trec printr-un jet de apa rece.
Intr-o cratita se pune la prajit usturoiul si ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea din conserva taiata patratele. Se prajesc putin impreuna, se adauga boia, piper, vegeta, ciupercile din tigaie preparate mai inainte, bulionul, 3 lingurite de zahar, busuioc, si se potriveste de sare.
La final se pune patrunjel tocat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii