Curatam ceapa si o tocam marunt.
Ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.
Usturoiul il curatam si il taiem feliute.
Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, usturoiul si le inabusim 1-2 minute.
Punem ardeiul kapia peste, lasam sa se inmoaie si acesta putin, apoi venim cu tonul pe care il scurgem bine de ulei. Tonul nu il faramitam prea tare, mai lasam si bucati mai mari.
Tot acest amestec il lasam la foc potrivit 4-5 minute.
Rosiile decojite le bagam in blender si le facem pasta.
Le incorporam cu ingredientele din tigaie, potrivim gustul cu sare si piper.
Sosul il fierbem la foc potrivit pana se ingroasa si devine ca o pasta, circa 20 de minute, timp in care invartim in el din cand in cand.
Intr-o oala punem mai multa apa cu sare si o asezam pe foc.
Cand da in clocot dam drumul pastelor, eu le-am rupt in doua, si le lasam la fiert 12-14 minute, apoi le scurgem bine de apa.
Cand sosul este aproape gata presaram busuioc, patrunjelul verde tocat marunt si il mai lasam cam 2 minute sa fiarba.
Amestecam spaghetele cu sosul. Ne asezam portie pe o farfurie iar deasupra radem parmezan.
Sa aveti pofta!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii