Se alege spanacul, se spala si se opareste in la foc mijlaciu 5 min. Se fierb spaghetele in apa cu sare. Se caleste ciapa tocata in unt, se adauga spanacul si se caleste 2 min. se incalzeste smintina se sareaza, se pipereaza.
Se scurg spaghetele si se aseaza in farfurie. se aseaja deasupra spanacul si se toarna smintina, se presare nucile tocate. Se poate adauga parmezan ras si verdeata.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii