Spaghete la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Spaghete la cuptor

Ingrediente

  • - 250 g spaghete
  • - 100 g piept de pui
  • - 30 g salam
  • - 150 g pasta de tomate
  • - 2 rosii
  • - 1 ardei gras
  • - 1 ceapa
  • - masline
  • - 1 catel usturoi
  • - 1 ou
  • - 100 g telemea de vaca ( sau cascaval )
  • - ulei de masline
  • - sare si piper

Mod de preparare

Se pun pastele in 2,5 l apa in clocot , sarata dupa gust . Se amsteca pastele din cand in cand . pentru a obtine o fierbere uniforma . Se fierb timp de 10-12 min , apoi se strecoara.

Intre timp se pregateste sosul . Intr-o tigaie se pune la incins uleiul de masline iar apoi se adauga pieptul de pui taiat marunt si salamul , care se prajesc pana capata o culoare aurie . In continuare se adauga ceapa , usturoiul , ardeiul , maslinele si rosiile taiate marunt . Dupa ce se calesc toate se adauga pasta de tomate , sare si piper dupa gust si se lasa sa mai fiarba timp de 5 min . Cand sosul este gata se adauga pastele si se amesteca. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei , iar deasupra se pune oul batut si telemeaua razuita . Tava se pune in cuptorul incins timp de 30 min. . POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura