autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete milaneze

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
500 g spaghete, 200 g ciuperci, 200 g sunca presata, 100 g cascaval, 500 g sos tomat, sare, 100 g margarina, 100 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie felii subtiri, la fel si ciupercile, cascavalul se da prin razuitoare. Spaghetele se fierb in apa cu sare, dupa care se spala cu apa rece. Sunca si ciupercile se soteaza in unt, margarina si sos tomat. peste spaghete se adauga sosul de ciuperci si sunca,amestecand componentele.
Se servesc calde cu cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete milaneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete milaneze cu copanele

Spaghete milaneze cu copanele

Spalam bine copanelele si apoi le punem in forma de yenna si le bagam la cuptor, pentru 50 de minute.Dupa

19 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Spaghete milaneze

Spaghete milaneze

Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga spaghetele si se fierb

56 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    pedro , 26 iunie 2008

    foarte gustoasa reteta ..! dar la fel de daunatoare pt. cei care nu suporta mancarurile grase.inca o data :foarte gustoasa !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g spaghete
  • 200 g ciuperci
  • 200 g sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 500 g sos tomat
  • sare
  • 100 g margarina
  • 100 g unt

Raporteaza reteta

Fara foto

pedro

foarte gustoasa reteta ..! dar la fel de daunatoare pt. cei care nu suporta mancarurile grase.inca o data :foarte gustoasa !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
pizza