Sunca se taie felii subtiri, la fel si ciupercile, cascavalul se da prin razuitoare. Spaghetele se fierb in apa cu sare, dupa care se spala cu apa rece. Sunca si ciupercile se soteaza in unt, margarina si sos tomat. peste spaghete se adauga sosul de ciuperci si sunca,amestecand componentele.
Se servesc calde cu cascavalul ras.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii