Se spala carnea de porc ,se sterge de apa ,se taie bucati,potrivite,se spala rosiile si se taie pe jumatate.Se piseaza boabele de piper verde sau rosu daca nu si negru,se curata catelul de usturoi.
Se incinge uleiul in tigaie si prajim carnea pana devine putin crocanta,se adauga jumatatile de rosii,piperul pisat si usturoiul zdrobit.Daca doriti mai condimentat puneti mai mult piper alb macinat si sarea daca nu puneti un praf de piper alb macinat si sare.
Se fierb spaghetele conform timpului de pe pachet in multa apa cu sare (nu prea multa sare)un praf se scurg spaghetele si nu faceti CEA MAI MARE PROSTIE:SA LE CLATITI CU APA RECE, de ce? ca nu se mai prinde sosul de ele si se va alege va curge de pe ele.
Se amesteca cu compozitia din tigaie bine se pune ce doriti deasupra:busuioc verde sau uscat sau oregano sau patrunjel proaspat tocat .Daca mai trebuie sare sau piper se gusta dupa ce se amesteca si se mai adauga.
Este o reteta de si unui prieten italian i-a placut a zis ca asa spaghete bune nu a mancat nici in Italia, sa mai aveti si o bere rece sau un vin alb ce doriti. Sa aveti pofta ca ma duc chiar acum sa fac niste spaghete dar fac altfel ca tin regim.Reteta maine .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii