Se pun spaghetele la fiert cu putina sare, se strecoara si se clatesc cu apa rece. Separat se taie carnatii rondele si se prajesc in ulei. Se adauga ciupercile, sare, piper, cimbru. Cand sunt aproape facute se adauga rosiile date prin razatoare sau cele 4 linguri bulion, diluat intr-o cana cu apa si se mai lasa sa fiarba putin. Se amesteca spaghetele cu compozitia de mai sus si se tapeteaza o tava sau o cratita mai mare cu ulei si pesmet. Se pune compozitia in tava, separat se bat cele 2 oua si se pun deasupra, apoi se introduce tava in cuptor pana se formeaza o crusta deasupra spaghetelor (se poate rade si cascaval deasupra).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii