Preparare sos:
Se toaca ceapa, usturoiul, ciuperca, ardeiul iute si se pun la prajit in putin ulei. Se adauga o jumatate de cana de apa, si se mai prajesc in continuare. Se marunteste carnea din conserva si se adauga peste legume. Se pune o lingurita de faina, se amesteca, apoi se pune o lingurita de boia, si se pune bulionul. Se adauga 2 lingurite de zahar, si toate condimentele. Se lasa se fiarba cca 5 min, apoi se adauga patrunjelul tocat, si se stinge focul.
Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare si putin ulei, apoi se stecoara.
Pe o farfurie se pun spaghetele, iar deasupra sosul.
Se servesc calde, cu un pahar de vin alb demisec, sau bere rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii