Preparare sos:
Se toaca ceapa, usturoiul, ciuperca, ardeiul iute si se pun la prajit in putin ulei. Se adauga o jumatate de cana de apa, si se mai prajesc in continuare. Se marunteste carnea din conserva si se adauga peste legume. Se pune o lingurita de faina, se amesteca, apoi se pune o lingurita de boia, si se pune bulionul. Se adauga 2 lingurite de zahar, si toate condimentele. Se lasa se fiarba cca 5 min, apoi se adauga patrunjelul tocat, si se stinge focul.
Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare si putin ulei, apoi se stecoara.
Pe o farfurie se pun spaghetele, iar deasupra sosul.
Se servesc calde, cu un pahar de vin alb demisec, sau bere rece.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii