autor:

Ramona

» » Paste si pizza

Spaghette picante

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2009

Ingrediente
o punga de spaghete, o conserva de carne de porc-300 g, 4 cepe mici, 2 catei de usturoi, o ciuperca, un ardei iute, o lingurita de faina, 700 ml bulion de rosii preparat in casa, sare, piper, cimbru, oregano, boia, vegeta, ulei, o cana de apa, 2 lingurite de zahar, frunze de patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

25 voturi

Mod de preparare

Preparare sos:
Se toaca ceapa, usturoiul, ciuperca, ardeiul iute si se pun la prajit in putin ulei. Se adauga o jumatate de cana de apa, si se mai prajesc in continuare. Se marunteste carnea din conserva si se adauga peste legume. Se pune o lingurita de faina, se amesteca, apoi se pune o lingurita de boia, si se pune bulionul. Se adauga 2 lingurite de zahar, si toate condimentele. Se lasa se fiarba cca 5 min, apoi se adauga patrunjelul tocat, si se stinge focul.

Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare si putin ulei, apoi se stecoara.

Pe o farfurie se pun spaghetele, iar deasupra sosul.

Se servesc calde, cu un pahar de vin alb demisec, sau bere rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Gnocchi gratinati

Gnocchi gratinati

Gnocchi ii fierbem 3-4 minute pana ce vin sus,ii luam cu un spumar ii amestecam cu ulei de masline,si

0 voturi    4 comentarii
35 min
Paste si pizza
Paste carbonara

Paste carbonara

Se prajeste sunca; eu o pun in tigaie fara ulei, fara nimic, o las sa se prajeasca in grasimea ei.

2 voturi    0 comentarii
10 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 01 martie 2010

    Foarte bune Ramona, imi plac mult, mai ales picante.

  • Fara foto

    susu , 28 februarie 2010

    Vai de mine o punga intreaga de spaghete nu e prea mult?

  • Fara foto

    stefan , 14 ianuarie 2010

    nu-ti contest abilitatile culinare dar bulionul este in cantitate prea mare

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Bune spaghete

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Arata foarte bine.....

    • Fara foto

      Nadia , 27 august 2009

      Bune, foarte bune, mai ales ca sunt picante!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Sunt foarte aspectoase, mie imi plac tare mult spaghetele.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

25 voturi

Ingrediente

  • o punga de spaghete
  • o conserva de carne de porc-300 g
  • 4 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • o ciuperca
  • un ardei iute
  • o lingurita de faina
  • 700 ml bulion de rosii preparat in casa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • boia
  • vegeta
  • ulei
  • o cana de apa
  • 2 lingurite de zahar
  • frunze de patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

9 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

burdulea maria elena

Foarte bune Ramona, imi plac mult, mai ales picante.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu sos de portocale