Punem spaghetele negre cu cerneala de sepie, intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Punem spaghetele negre cu cerneala de sepie, intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si gatim usturoiul si chili pana cand acesta devine moale, dar sa nu se coloreze prea tare.
Adaugam crevetii, amestecam si ii gatim bine. Stoarcem peste continut sucul de lamaie adaugam si rosiile cherry, apoi, inainte de a lua tigaia de pe foc, turnam paharul de cognac si flambam. Scurgem spaghetele si le amestecam cu crevetii si rosile cherry.
Adaugam la final ultima lingura de ulei pentru a oferi un aspect lucios, apoi punem caperele si patrunjelul tocat.
Se decoreaza cu felii de lamaie si busuioc deasupra si se servesc alaturi de un pahar de vin alb.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii