autor:

burdulea maria elena

» » Paste si pizza

Spaghetti cu legume

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
250 g spaghetti,, 1 ardei,, 1 morcov,, 5 ciuperci champignon,, 1 ceapa,, 1 pahar vin alb,, 1/2 pahar smantana mai subtire,, 50 g cascaval ras, sare, piper, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Morcovul razuit, ardeiul, ciuperciile se taie in bucatele foaret mici, se adauaga peste ceapa calita, se acopera vasul si se lasa cateva minute la foc domol pana se inmoaie usor toate legumele, se adauga sare si piper. Se adauga vinul alb, se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se adauga smantana si se mai fierbe 5 minute. Cand pastele au fiert, se scurg de apa si se toarna peste ele sosul de legume. Se servesc calde cu cascaval ras pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Punem la fiert macaroanele, iar pana se fierb pregatim sosul. Pentru sos taiem marunt ardeiul

1 vot    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Paste cu brie si dulceata de ardei iuti

Paste cu brie si dulceata de ardei iuti

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachetul de paste. Dupa ce s-au fiert, le scurgem

0 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria elena , 25 februarie 2010

    Multumesc pt aprecierile voastre.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Foarte aromata si fina.Ai votul meu

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    O bunatate,mai ales cu acel sos si cu cascavalul ras ies o nebunie.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

maria elena

Multumesc pt aprecierile voastre.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Farfalle cu branza dulce si portocale