Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Morcovul razuit, ardeiul, ciuperciile se taie in bucatele foaret mici, se adauaga peste ceapa calita, se acopera vasul si se lasa cateva minute la foc domol pana se inmoaie usor toate legumele, se adauga sare si piper. Se adauga vinul alb, se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se adauga smantana si se mai fierbe 5 minute. Cand pastele au fiert, se scurg de apa si se toarna peste ele sosul de legume. Se servesc calde cu cascaval ras pe deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii