Spaghetti cu muschi de porc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400 gr spaghetti-300gr muschiuletde porc-200gr ciuperci-50gr masline-50gr unt-50gr pasta de tomate-sare -piper alb

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare cam10 minute,dupa care se scurg de apa si se tin la cald.Intr-o tigaie cu unt incins ,se pune muschiul,se rumeneste pe toate partile,se condimenteaza si apoi se scoate separat.In grasimea ramasa se calesc ciupercile taiate finut,se adauga maslinele,pasta de tomate si putina apa,calindu-se toate impreuma pana se obtine un sos dens.Peste sos se pen pastele fierte,se condimenteaza totul dupa gust si se amesteca.Se servesc cu muschiul de porc feliat,deasupra,ornate cu verdeata de care doriti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise