Spaghetti cu sos "ragu"

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Spaghetti cu sos "ragu"

Ingrediente

  • 400 gr carne tocata(amestec vita cu porc)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 400 gr de rosii in suc propriu
  • 500 gr spaghetti
  • parmezan
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata legumele si se spala.Se toaca marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Cand si-au schimbat culoarea legumele,se adauga carnea tocata amestecand continuu cu o lingura de lemn pt a marunti bine carnea,care are tendinta de a se face\" cocoloase\".Se adauga sare si se lasa la foc potrivit pana scade bien apa lasata de carne.Se adauga rosiile si se mai condimenteaza dupa gust cu sare,piper etc.Se mai lasa la foc potrivit cam 30 minute.Intre timp punem la fiert pastele intr-o oala cu apa fierbinte si sare.Cand sunt fierte,se scurg de apa si se aseaza in recipientul in care vor fi servite.Se adauga peste paste sosul \"ragu\" .Se presare parmezan si se serveste.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise