Spaghetti cu sos "ragu"

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Spaghetti cu sos "ragu"

Ingrediente

  • 400 gr carne tocata(amestec vita cu porc)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 400 gr de rosii in suc propriu
  • 500 gr spaghetti
  • parmezan
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata legumele si se spala.Se toaca marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Cand si-au schimbat culoarea legumele,se adauga carnea tocata amestecand continuu cu o lingura de lemn pt a marunti bine carnea,care are tendinta de a se face\" cocoloase\".Se adauga sare si se lasa la foc potrivit pana scade bien apa lasata de carne.Se adauga rosiile si se mai condimenteaza dupa gust cu sare,piper etc.Se mai lasa la foc potrivit cam 30 minute.Intre timp punem la fiert pastele intr-o oala cu apa fierbinte si sare.Cand sunt fierte,se scurg de apa si se aseaza in recipientul in care vor fi servite.Se adauga peste paste sosul \"ragu\" .Se presare parmezan si se serveste.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor