Se fierb spaghttile, rosiile se curata de coaja si se taie in patru, sunca se taie felii subtiri si usturoiul se curata se presara peste el sare si piper si se piseaza.
Frisca sau smantina se toarna intr-o tigaie in care se adauga usturoiulsi condimentele se lasa sa fiarba dupa care se amesteca peste spaghetti. Peste amestecul otinut se presara rosiile, sunca, cascavalul si se puna la cuptor pina cand cascavalul se topeste. Se poate servii cu ochiuri sau salata verde.
Enjoy!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii