Spaghetti pie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Spaghetti pie

Ingrediente

  • 400 gr spaghete
  • 800 gr carne tocata vita(eu am pus de pui,pt ca ne place mai mult)
  • 2 linguri de unt, plus un pic pentru uns tava
  • 4 linguri ulei(de preferat de masline)
  • 100 gr parmezan ras
  • 2 oua mari
  • 1 ceapa medie,tocata
  • 1 conserva rosii cubulete
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita oregano
  • 100 gr branza de vaci
  • 1-2 catei de usturoi
  • 200 gr cana mozzarella, data pe razatoare
  • sare/piper dupa gust
  • 2-3 fire busuioc verde

Mod de preparare

Spaghetti pie(placinta de spaghete) este o placinta gustoasa cu carne de vita,mozzarella,parmezan si sos de rosii.Placinta se face rapid si usor.

Eu am folosit carne tocata de pui, pentru ca pitica mea nu prea este ”prietena” cu carnea de vita.:)

1.Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert,scurgeti-le apa.

2.Puneti spaghetele intr-un vas de yena uns cu putin unt. Amestecati spaghetele cu ouale batute, parmezanul ras, untul si putina sare( dupa gust).

3.Intr-o tigaie, in uleiul incins caliti ceapa si usturoiul timp de 2-3 minute, apoi adaugati carnea si caliti impreuna pana ce carnea se schimba la culoare(2-3 minute). Adaugati

rosiile, pasta de tomate, zaharul, oregano, busuiocul verde tocat si condimentati dupa gust cu sare si piper.

4.Peste spaghete puneti sosul cu carne,apoi branza de vaci,iar deasupra mozzarella rasa.

5. Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de 20-25 minute.

Decorati cu putin busuioc verde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise