autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac

Autor: gety (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gety (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
spanac, ulei, usturoi, lapte sau smantana, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala spanacul daca este proaspat si se opareste bine in apa fiarta, dupa care se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune un pic de ulei, cand acesta este fierbinte se adauga cca. o lingura de faina, se amesteca bine sa se dzolve faina dupa care se adauga spanacul amestecand incontinuu si laptele sau smantana dupa caz, pana se obtine consistenta dorita. Usturoiul se marunteste si se adauga la sfarsit in functie de preferinte. (se mai poate adauga si un pic de piper celor care le place)
Se poate manca cu ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu soia

Spanac cu soia

Se pune soia la fiert in apa cu condimentele pentru cca. 20 de minute.Se incinge uleiul intr-o craticioara,

6 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de spanac (de post)

Ciorba de spanac (de post)

incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro

5 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Copanele de pui cu orez cu ciuperci