autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac

Autor: gety (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gety (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
spanac, ulei, usturoi, lapte sau smantana, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala spanacul daca este proaspat si se opareste bine in apa fiarta, dupa care se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune un pic de ulei, cand acesta este fierbinte se adauga cca. o lingura de faina, se amesteca bine sa se dzolve faina dupa care se adauga spanacul amestecand incontinuu si laptele sau smantana dupa caz, pana se obtine consistenta dorita. Usturoiul se marunteste si se adauga la sfarsit in functie de preferinte. (se mai poate adauga si un pic de piper celor care le place)
Se poate manca cu ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ou

Spanac cu ou

Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca putin. Se toaca marunt rosiile

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu spanac

Tarta cu spanac

Am facut un aluat simplu pe care l-am framintat cu podul palmei, ca pe aluatul de taitei si l-am

6 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Budinca de vinete