autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac ardeleneste

Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
spanac,sare,piper,usturoi,faina,lapte,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

-pt. 4 persoane Se spala din mai multe ape un kg de spanac si se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Cand este fiert,se strecoara si se lasa putin la racit.Apoi il maruntim cu ajutorul unui cutit de lemn.Separat se pune putin ulei intr-o cratita si se asaza pe foc.Taiem felii, 4-5 catei mai mari de usturoi,ii punem in uleiul incins,adaugam piper,2 linguri faina,mestecand tot timpul si spanacul tocat.Se omogenizeaza compozitia mestecand si se adauga lapte rece,7-800ml.Se adauga sare dupa gust si se lasa sa dea 1-2 clocote.Se serveste cu oua ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac ardeleneste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos de tomate

Paste cu sos de tomate

Se fierb pastele,dupa ce le-am scurs,se pun intru-n vas in care ulterior am pus uleiul la incins

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • spanac,sare,piper,usturoi,faina,lapte,ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Dovlecei umpluti