autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac ardeleneste

Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
spanac,sare,piper,usturoi,faina,lapte,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

-pt. 4 persoane Se spala din mai multe ape un kg de spanac si se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Cand este fiert,se strecoara si se lasa putin la racit.Apoi il maruntim cu ajutorul unui cutit de lemn.Separat se pune putin ulei intr-o cratita si se asaza pe foc.Taiem felii, 4-5 catei mai mari de usturoi,ii punem in uleiul incins,adaugam piper,2 linguri faina,mestecand tot timpul si spanacul tocat.Se omogenizeaza compozitia mestecand si se adauga lapte rece,7-800ml.Se adauga sare dupa gust si se lasa sa dea 1-2 clocote.Se serveste cu oua ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac ardeleneste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Se taie puiul cubulete si se pune la prajit in ulei incins. Se toaca ceapa, se taie morcovul cubulete

11 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • spanac,sare,piper,usturoi,faina,lapte,ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Draniki