autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac ardeleneste

Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
spanac,sare,piper,usturoi,faina,lapte,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

-pt. 4 persoane Se spala din mai multe ape un kg de spanac si se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Cand este fiert,se strecoara si se lasa putin la racit.Apoi il maruntim cu ajutorul unui cutit de lemn.Separat se pune putin ulei intr-o cratita si se asaza pe foc.Taiem felii, 4-5 catei mai mari de usturoi,ii punem in uleiul incins,adaugam piper,2 linguri faina,mestecand tot timpul si spanacul tocat.Se omogenizeaza compozitia mestecand si se adauga lapte rece,7-800ml.Se adauga sare dupa gust si se lasa sa dea 1-2 clocote.Se serveste cu oua ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac ardeleneste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
STRUDEL CU CARTOFI SI SPARANGHEL

STRUDEL CU CARTOFI SI SPARANGHEL

Ceapa se curata si se taie marunt,la fel si snitlingul. 1 ceapa se caleste in ca 30g unt sis e lasa

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Curatam cartofii de coaja si-i punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o tigaie, punem carnea tocata

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • spanac,sare,piper,usturoi,faina,lapte,ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancarica de urzici