Carnea de miel se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa intr-un vas cu ulei; se da sare si piper. Cind este gata inabusita, se scoate in alt vas. In sosul format, cu putina apa, se inabusa ceapa care a fost, curatata, spalata si taiata marunt. Se adauga faina dizolvata in apa impreuna cu pasta de tomate si putina apa pentru fierbere timp de cca 30 minute. Cind componentele sint fierte, se strecoara prin strecuratoare, iar sosul format se pune peste carne impreuna cu usturoiul si se mai fierbe cca 30 minute. Spanacul se curata de cozi si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa clocotita cu sare timp de cca 10 minute. Se scurge, se raceste, se taie mare apoi se adauga in vasul cu carne, odata cu sarea de lamiie dizolvata in putina apa, si se continua fierberea cca 10 minute. Se serveste in farfurie portia de carne, iar deasupra spanacul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii