Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat.
Sotam cateva minute.
Radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari si adaugam 1/2 din cantitate in spanac, luand cratita de pe foc.
Adaugam apoi pe rand faina, condimentele si laptele, amestecam pina se omogenizeaza.
Intr-un vas yenna uns cu putin unt adaugam spanacul si presaram deasupra cascavalul ramas.
Adaugam rondelele de rosie , deasupra si patrunjel verde.
Batem bine ouale si le rasturnam peste spanac.
In cuptorul dinainte incalzit, asezam vasul yanna si -l lasam pina se rumeneste spanacul deasupra, cam 30-35 de minute, la temperatura de 200 de grade.Daca va place sa fie oul mai tare, mai lasati inca 5 minute in cuptor.
La servire presaram patrunjel verde deasupra portiei.
Pofta buna !
PS. asa dupa cum ti-am promis Medi , am facut spanacul tau gratinat cu mici modifcari.Multumesc mult pentru idee...a fost minunat !
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii