autor:

Sidy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu ciuperci si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2013

Ingrediente
- pentru aluat, 400 g faina alba, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita zahar, 2 lingurite sare, 1/2 lingurita piper proaspat macinat, - pentru umplutura, 500 g spanac, 2 fire usturoi nou, 4 catei usturoi, 2 linguri iaurt (smantana), 2 oua, 1/2 lingurita sare, 5-6 ciuperci, 250 g cas de oaie, 150 g cascaval afumat, cimbru, piper proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Preparam aluatul in masina de paine sau il framantam cu mana.Il lasam la dospit pina isi dubleaza volumul.Intindem aluatul subtire astfel incat sa acoperim fundul unui vas in care vom prepara spanacul.Inainte de a pune aluatul , ungem vasul cu unt.Si pentru ca vasele Pyroflam sunt ideale pentru aceasta mancare , eu le-am folosit din nou....
Spanacul, usturoiul taiat, , iaurtul, condimentele si ouale le punem intr-un blender sa se faca o pasta fina pe care o vom pune in vas peste aluat.
Spalam ciupercile si le taiem feliute subtiri , apoi le punem peste spanac, adaugam cimbrul apoi radem casul de oaie si cascavalul afumat , deasupra.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 40 de minute , apoi marim mfocul la 200 de grade C pina se rumeneste cascavalul de deasupra.
Servim spanacul asa cum este sau cu chiftelute alaturi.
Pofta mare !

Mai multe poze gasiti pe blogul meu:

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/05/spanac-cu-ciuperci-si-cascaval.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o alta cratita se pun ouale la fiert tot in apa cu

125 voturi    21 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofi se curata si se pun la fiert cu putina sare, apoi se scurg de apa si se lasa la racit. Ouale

57 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2013

    Numai mancaruri delicioase ies din mainele tale!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • - pentru aluat
  • 400 g faina alba
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat
  • - pentru umplutura
  • 500 g spanac
  • 2 fire usturoi nou
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri iaurt (smantana)
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 5-6 ciuperci
  • 250 g cas de oaie
  • 150 g cascaval afumat
  • cimbru
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Numai mancaruri delicioase ies din mainele tale!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi frantuzesti