autor:

Sidy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu ciuperci si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2013

Ingrediente
- pentru aluat, 400 g faina alba, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita zahar, 2 lingurite sare, 1/2 lingurita piper proaspat macinat, - pentru umplutura, 500 g spanac, 2 fire usturoi nou, 4 catei usturoi, 2 linguri iaurt (smantana), 2 oua, 1/2 lingurita sare, 5-6 ciuperci, 250 g cas de oaie, 150 g cascaval afumat, cimbru, piper proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Preparam aluatul in masina de paine sau il framantam cu mana.Il lasam la dospit pina isi dubleaza volumul.Intindem aluatul subtire astfel incat sa acoperim fundul unui vas in care vom prepara spanacul.Inainte de a pune aluatul , ungem vasul cu unt.Si pentru ca vasele Pyroflam sunt ideale pentru aceasta mancare , eu le-am folosit din nou....
Spanacul, usturoiul taiat, , iaurtul, condimentele si ouale le punem intr-un blender sa se faca o pasta fina pe care o vom pune in vas peste aluat.
Spalam ciupercile si le taiem feliute subtiri , apoi le punem peste spanac, adaugam cimbrul apoi radem casul de oaie si cascavalul afumat , deasupra.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 40 de minute , apoi marim mfocul la 200 de grade C pina se rumeneste cascavalul de deasupra.
Servim spanacul asa cum este sau cu chiftelute alaturi.
Pofta mare !

Mai multe poze gasiti pe blogul meu:

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/05/spanac-cu-ciuperci-si-cascaval.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti cu camembert si mac

Cartofi copti cu camembert si mac

1. Se incinge cuptorul la 180°C.Se pun bucatile de cartofi intr-un bol, se toarna 1 lingura ulei

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta alsaciana cu ceapa (Tarte à l'oignon à l'Alsacienne)

Tarta alsaciana cu ceapa (Tarte à l'oignon à l'Alsacienne)

Se prepara aluatul cu cel putin 30 minute inainte si se pune la frigider. Se poate prepara si cu

2 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2013

    Numai mancaruri delicioase ies din mainele tale!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • - pentru aluat
  • 400 g faina alba
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat
  • - pentru umplutura
  • 500 g spanac
  • 2 fire usturoi nou
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri iaurt (smantana)
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 5-6 ciuperci
  • 250 g cas de oaie
  • 150 g cascaval afumat
  • cimbru
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Numai mancaruri delicioase ies din mainele tale!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piureu de cartofi dulci – specific american