autor:

Sidy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu ciuperci si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2013

Ingrediente
- pentru aluat, 400 g faina alba, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita zahar, 2 lingurite sare, 1/2 lingurita piper proaspat macinat, - pentru umplutura, 500 g spanac, 2 fire usturoi nou, 4 catei usturoi, 2 linguri iaurt (smantana), 2 oua, 1/2 lingurita sare, 5-6 ciuperci, 250 g cas de oaie, 150 g cascaval afumat, cimbru, piper proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Preparam aluatul in masina de paine sau il framantam cu mana.Il lasam la dospit pina isi dubleaza volumul.Intindem aluatul subtire astfel incat sa acoperim fundul unui vas in care vom prepara spanacul.Inainte de a pune aluatul , ungem vasul cu unt.Si pentru ca vasele Pyroflam sunt ideale pentru aceasta mancare , eu le-am folosit din nou....
Spanacul, usturoiul taiat, , iaurtul, condimentele si ouale le punem intr-un blender sa se faca o pasta fina pe care o vom pune in vas peste aluat.
Spalam ciupercile si le taiem feliute subtiri , apoi le punem peste spanac, adaugam cimbrul apoi radem casul de oaie si cascavalul afumat , deasupra.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 40 de minute , apoi marim mfocul la 200 de grade C pina se rumeneste cascavalul de deasupra.
Servim spanacul asa cum este sau cu chiftelute alaturi.
Pofta mare !

Mai multe poze gasiti pe blogul meu:

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/05/spanac-cu-ciuperci-si-cascaval.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de mazare cu galuste

Mancare de mazare cu galuste

Toci marunt ceapa, o calesti in ulei1-2 minute, adaugi morcovul taiat rondele sau dat pe razatoare(fiecare

11 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

1. Dovleceii se spala bine si se taie pe lung in jumatate. 2. Cu ajutorul unei linguri se scobeste

10 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2013

    Numai mancaruri delicioase ies din mainele tale!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • - pentru aluat
  • 400 g faina alba
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat
  • - pentru umplutura
  • 500 g spanac
  • 2 fire usturoi nou
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri iaurt (smantana)
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 5-6 ciuperci
  • 250 g cas de oaie
  • 150 g cascaval afumat
  • cimbru
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Numai mancaruri delicioase ies din mainele tale!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi