Tocăm ceapa şi usturoiul.
Fierbem spanacul cam 7-8 minute, îl scurgem bine de apă şi îl pasăm.
Punem ceapa şi usturoiul la călit într-o lingură de ulei de măsline. După ce acestea s-au rumenit puţin, adăugăm şi spanacul pasat.
Separat, călim puţină făină în ulei de măsline sau unt pentru a face rântaşul.
Adăugăm răntaşul şi cele 2-3 linguri de lapte peste spanac. Amestecăm bine.
Asezonăm cu sare şi piper şi aşteptăm să fiarbă. După ce spanacul a dat de câteva ori în clocot, amestecăm din nou şi oprim focul.
Într-o altă tigaie, turnăm puţin ulei de măsline pentru a pregati ouăle ochiuri. După ce sunt gata, le aşezăm pe farfurie, peste spanac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii