autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanakorizo

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
# 1 kilogram de spanac, # 1 ceapa mare, # 2 catei de usturoi, # 1/2 cupa patrunjel maruntit, # 1/2 cupa marar maruntit, # 1/3 cupa ulei de masline, # 1 1/3 cupe orez cu bobul lung sau nedecorticat, # 1 1/3 cupe apa, # 5 1/3 cupe apa, # 2 linguri pelteu de tomate, # sare, # piper, # coriandru pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul. Se opareste spanacul in apa fierbinte si apoi se scurge. Separat se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul si cu uleiul de masline si se adauga spanacul stors, pelteul de rosii si 1 1/3 cupe apa si se fierbe pentru 1 minut.
Se adauga orezul spalat si apa pentru orez ( 5 1/3 ) si se lasa sa fiarba orezul pana scade. Se adauga sare, piper si coriandru dupa gust si se serveste cu patrunjel si marar proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanakorizo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mazare verde cu pui

Mazare verde cu pui

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei pina devine sticloasa.Adaugam pasta

7 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

Se curata si se spala cartofii. Se taie rondele de grosimea degetului si se pun la fiert in apa cu

7 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • # 1 kilogram de spanac
  • # 1 ceapa mare
  • # 2 catei de usturoi
  • # 1/2 cupa patrunjel maruntit
  • # 1/2 cupa marar maruntit
  • # 1/3 cupa ulei de masline
  • # 1 1/3 cupe orez cu bobul lung sau nedecorticat
  • # 1 1/3 cupe apa
  • # 5 1/3 cupe apa
  • # 2 linguri pelteu de tomate
  • # sare
  • # piper
  • # coriandru pudra

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
TAGLIATELLE CU LEGUME