autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanakorizo

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
# 1 kilogram de spanac, # 1 ceapa mare, # 2 catei de usturoi, # 1/2 cupa patrunjel maruntit, # 1/2 cupa marar maruntit, # 1/3 cupa ulei de masline, # 1 1/3 cupe orez cu bobul lung sau nedecorticat, # 1 1/3 cupe apa, # 5 1/3 cupe apa, # 2 linguri pelteu de tomate, # sare, # piper, # coriandru pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul. Se opareste spanacul in apa fierbinte si apoi se scurge. Separat se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul si cu uleiul de masline si se adauga spanacul stors, pelteul de rosii si 1 1/3 cupe apa si se fierbe pentru 1 minut.
Se adauga orezul spalat si apa pentru orez ( 5 1/3 ) si se lasa sa fiarba orezul pana scade. Se adauga sare, piper si coriandru dupa gust si se serveste cu patrunjel si marar proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanakorizo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole facaluita

Fasole facaluita

"Magnifica insotire pentru carnati sau alte prajeli de porc , fasolea facaluita este in sine o bine

20 voturi    10 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu pui si ciuperci in sos bechamel

Clatite cu pui si ciuperci in sos bechamel

Pentru clatite amestecati oul cu laptele apoi adaugati faina si amestecati bine cu telul sa nu se

25 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • # 1 kilogram de spanac
  • # 1 ceapa mare
  • # 2 catei de usturoi
  • # 1/2 cupa patrunjel maruntit
  • # 1/2 cupa marar maruntit
  • # 1/3 cupa ulei de masline
  • # 1 1/3 cupe orez cu bobul lung sau nedecorticat
  • # 1 1/3 cupe apa
  • # 5 1/3 cupe apa
  • # 2 linguri pelteu de tomate
  • # sare
  • # piper
  • # coriandru pudra

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Paella cu vinete