autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanakorizo

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
# 1 kilogram de spanac, # 1 ceapa mare, # 2 catei de usturoi, # 1/2 cupa patrunjel maruntit, # 1/2 cupa marar maruntit, # 1/3 cupa ulei de masline, # 1 1/3 cupe orez cu bobul lung sau nedecorticat, # 1 1/3 cupe apa, # 5 1/3 cupe apa, # 2 linguri pelteu de tomate, # sare, # piper, # coriandru pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul. Se opareste spanacul in apa fierbinte si apoi se scurge. Separat se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul si cu uleiul de masline si se adauga spanacul stors, pelteul de rosii si 1 1/3 cupe apa si se fierbe pentru 1 minut.
Se adauga orezul spalat si apa pentru orez ( 5 1/3 ) si se lasa sa fiarba orezul pana scade. Se adauga sare, piper si coriandru dupa gust si se serveste cu patrunjel si marar proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanakorizo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv multicolor

Chec aperitiv multicolor

Intr-adevar acest chec este un aperitiv gustos, avand in compozitie o multime de ingrediente care-i

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu cascaval la cuptor

Cartofi noi cu cascaval la cuptor

Cartofii ii spala si le radem coaja. Ii taiem cuburi mai mari. iIi punem intr-o oala cu apa la

9 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • # 1 kilogram de spanac
  • # 1 ceapa mare
  • # 2 catei de usturoi
  • # 1/2 cupa patrunjel maruntit
  • # 1/2 cupa marar maruntit
  • # 1/3 cupa ulei de masline
  • # 1 1/3 cupe orez cu bobul lung sau nedecorticat
  • # 1 1/3 cupe apa
  • # 5 1/3 cupe apa
  • # 2 linguri pelteu de tomate
  • # sare
  • # piper
  • # coriandru pudra

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb