Se trage pielita de pe spatele costitelor si se condimenteaza. Se maseaza bine condimentele in costite si se pun in folie de aluminiu peste noapte in frigider.
Se scot costitele din folie si se ung cu sosul rezultat din ingredientele de mai sus.
Se pun costitele intr-un grill acoperit la foc indirect ( langa carbuni, sau langa arzatorul de gaz) se lasa acolo timp de 2,5 ore. La fiecare 30 min se ung cu sos, iar la sfarsit se mai grileaza 2-3 min pe foc direct, se poate face si in cuptor, la o temperatura intre 120-150 grade. Cu cat costita are mai multa carne si grasime, cu atat devine mai gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii