Se trage pielita de pe spatele costitelor si se condimenteaza. Se maseaza bine condimentele in costite si se pun in folie de aluminiu peste noapte in frigider.
Se scot costitele din folie si se ung cu sosul rezultat din ingredientele de mai sus.
Se pun costitele intr-un grill acoperit la foc indirect ( langa carbuni, sau langa arzatorul de gaz) se lasa acolo timp de 2,5 ore. La fiecare 30 min se ung cu sos, iar la sfarsit se mai grileaza 2-3 min pe foc direct, se poate face si in cuptor, la o temperatura intre 120-150 grade. Cu cat costita are mai multa carne si grasime, cu atat devine mai gustoasa.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii