autor:

Oana D.

» » Aperitive

Specialitate de cascaval - 2

Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Ingrediente
- cca 150-200 g cascaval, - 100 g branza feta sau urda, o lingurita de unt (optional), marar tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Se taie cateva felii de cascaval de tip moale si se pun intr-un vas cu capac la bain marie aprox. 10 minute pana cand se inmoaie bine. Apoi se pune intr-o tava si i se da forma de dreptunghi, apasand cu degetele, chiar daca este fierbinte. Se unge cu o crema de branza facuta din branza feta sau urda si putin unt (puteti renunta la unt pentru ca se topeste pe cascavalul fierbinte) amestecata cu marar tocat, apoi se ruleaza cu ajutorul unei spatule, se inveleste in folie stretch si se da la rece. Dupa cateva ore se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de cascaval - 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Specialitate cu cascaval si pasta de branza

Specialitate cu cascaval si pasta de branza

Puneti uleiul de masline si faina intr-o craticioara, la foc mic. Amestecati cu un tel micut cam

10 voturi    11 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza
Specialitate cu pui,somon si cascaval

Specialitate cu pui,somon si cascaval

Pieptul feliat,batut putin,condimentat,deasupra somon,2buc.surimi,se ruleaza,se prinde cu scobitoare,se

5 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Arata foarte frumos si este delicios.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011

    Aromat si aspectuos.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

    Foarte simplu si de efect.Imi place!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Ce bine arata.... cred ca este si foarte gustos....

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Aspectuos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • - cca 150-200 g cascaval
  • - 100 g branza feta sau urda
  • o lingurita de unt (optional)
  • marar tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de Oana D.
Aperitiv frantuzesc

Aperitiv frantuzesc

Ciupercile se taie marunt si se pun in zeama de lamaie si intre timp sunca sau jambonul se taie cubulete

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Muschi umplut

Muschi umplut

Se curata muschiul de pielite si se despica pe lungime fara sa separam bucatile. Se bate cu ciocanul

6 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ochiuri pe pat de ceapa

Ochiuri pe pat de ceapa

Se curata si se spala ceapa apoi se taie inele. Se pune intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie apoi

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata foarte frumos si este delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (Paturi)