Se taie cateva felii de cascaval de tip moale si se pun intr-un vas cu capac la bain marie aprox. 10 minute pana cand se inmoaie bine. Apoi se pune intr-o tava si i se da forma de dreptunghi, apasand cu degetele, chiar daca este fierbinte. Se unge cu o crema de branza facuta din branza feta sau urda si putin unt (puteti renunta la unt pentru ca se topeste pe cascavalul fierbinte) amestecata cu marar tocat, apoi se ruleaza cu ajutorul unei spatule, se inveleste in folie stretch si se da la rece. Dupa cateva ore se poate servi.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii