autor:

Oana D.

» » Aperitive

Specialitate de cascaval - 2

Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Ingrediente
- cca 150-200 g cascaval, - 100 g branza feta sau urda, o lingurita de unt (optional), marar tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Se taie cateva felii de cascaval de tip moale si se pun intr-un vas cu capac la bain marie aprox. 10 minute pana cand se inmoaie bine. Apoi se pune intr-o tava si i se da forma de dreptunghi, apasand cu degetele, chiar daca este fierbinte. Se unge cu o crema de branza facuta din branza feta sau urda si putin unt (puteti renunta la unt pentru ca se topeste pe cascavalul fierbinte) amestecata cu marar tocat, apoi se ruleaza cu ajutorul unei spatule, se inveleste in folie stretch si se da la rece. Dupa cateva ore se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de cascaval - 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Specialitate de cascaval

Specialitate de cascaval

Se taie cascavalul in felii subtiri si se pune o treime din ele intr-o oala la bain marie, cu capacul

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Specialitate cu pui,somon si cascaval

Specialitate cu pui,somon si cascaval

Pieptul feliat,batut putin,condimentat,deasupra somon,2buc.surimi,se ruleaza,se prinde cu scobitoare,se

5 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu carne

  • 5 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Arata foarte frumos si este delicios.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011

    Aromat si aspectuos.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

    Foarte simplu si de efect.Imi place!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Ce bine arata.... cred ca este si foarte gustos....

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Aspectuos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • - cca 150-200 g cascaval
  • - 100 g branza feta sau urda
  • o lingurita de unt (optional)
  • marar tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de Oana D.
Aperitiv frantuzesc

Aperitiv frantuzesc

Ciupercile se taie marunt si se pun in zeama de lamaie si intre timp sunca sau jambonul se taie cubulete

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Muschi umplut

Muschi umplut

Se curata muschiul de pielite si se despica pe lungime fara sa separam bucatile. Se bate cu ciocanul

6 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ochiuri pe pat de ceapa

Ochiuri pe pat de ceapa

Se curata si se spala ceapa apoi se taie inele. Se pune intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie apoi

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata foarte frumos si este delicios.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii