Se taie cateva felii de cascaval de tip moale si se pun intr-un vas cu capac la bain marie aprox. 10 minute pana cand se inmoaie bine. Apoi se pune intr-o tava si i se da forma de dreptunghi, apasand cu degetele, chiar daca este fierbinte. Se unge cu o crema de branza facuta din branza feta sau urda si putin unt (puteti renunta la unt pentru ca se topeste pe cascavalul fierbinte) amestecata cu marar tocat, apoi se ruleaza cu ajutorul unei spatule, se inveleste in folie stretch si se da la rece. Dupa cateva ore se poate servi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii