autor:

Oana D.

» » Aperitive

Specialitate de cascaval

Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2011

Ingrediente
O roata de cascaval Dalia (sau orice sortiment moale) si 3-4 carnati cabanos.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie cascavalul in felii subtiri si se pune o treime din ele intr-o oala la bain marie, cu capacul pus timp de 10 minute, pana se inmoaie cascavalul bine de tot.
Rapid il turnati cu ajutorul unei spatule intr-o tavita si ii dati forma dreptunghiulara cu mana, chiar daca e fierbinte.
Puneti o bucata de cabanos intr-o margine si rulati un pic, tot cu ajutorul spatulei, pentru ca se lipeste de tava, apoi puneti inca o bucata de cabanos si continuati sa rulati pana la capat.
Imediat infasurati in folie stretch si dati la rece cateva ore. Dupa aceea se poate servi.
Mie mi-au iesit 3 bucati dintr-o roata de cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Specialitate de cascaval - 2

Specialitate de cascaval - 2

Se taie cateva felii de cascaval de tip moale si se pun intr-un vas cu capac la bain marie aprox.

6 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Specialitate cu cascaval si pasta de branza

Specialitate cu cascaval si pasta de branza

Puneti uleiul de masline si faina intr-o craticioara, la foc mic. Amestecati cu un tel micut cam

10 voturi    11 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Oana D.

    Oana D. (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

    Multumesc pentru felicitari! :) este un aperitiv extrem de usor de preparat si de efect pe platou. L-am facut si cu branza, dar mai am de imbunatatit ceva la varianta cu branza ;)

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

    Bine mai arata...Felicitari ! *****

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011

    cascavalul ne place foarte mult...ce reteta buna! Bravo!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • O roata de cascaval Dalia (sau orice sortiment moale) si 3-4 carnati cabanos.

Raporteaza reteta

Retete
de Oana D.
Aperitiv frantuzesc

Aperitiv frantuzesc

Ciupercile se taie marunt si se pun in zeama de lamaie si intre timp sunca sau jambonul se taie cubulete

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Muschi umplut

Muschi umplut

Se curata muschiul de pielite si se despica pe lungime fara sa separam bucatile. Se bate cu ciocanul

6 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ochiuri pe pat de ceapa

Ochiuri pe pat de ceapa

Se curata si se spala ceapa apoi se taie inele. Se pune intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie apoi

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Oana D. (Chef de cuisine)

Multumesc pentru felicitari! :) este un aperitiv extrem de usor de preparat si de efect pe platou. L-am facut si cu branza, dar mai am de imbunatatit ceva la varianta cu branza ;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Iaurt de casa