Se taie cascavalul in felii subtiri si se pune o treime din ele intr-o oala la bain marie, cu capacul pus timp de 10 minute, pana se inmoaie cascavalul bine de tot.
Rapid il turnati cu ajutorul unei spatule intr-o tavita si ii dati forma dreptunghiulara cu mana, chiar daca e fierbinte.
Puneti o bucata de cabanos intr-o margine si rulati un pic, tot cu ajutorul spatulei, pentru ca se lipeste de tava, apoi puneti inca o bucata de cabanos si continuati sa rulati pana la capat.
Imediat infasurati in folie stretch si dati la rece cateva ore. Dupa aceea se poate servi.
Mie mi-au iesit 3 bucati dintr-o roata de cascaval.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii