autor:

alin

» » Mancaruri cu peste

Spigola in cariera de sare

Autor: alin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Ingrediente
-spigola(lup de mare)-1 kg, -sare de mare-2kg, -usturoi-1 capatana, -patrunjel-5-10 fire, -peperoncino-1 vf de lingurita, -ulei de masline-1 lingurita, -lime sau lamaie-1 buc

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine spigola,se taie la nivelul burtii,se scot intestinele,se spala bine de tot.Se prepara o umplutura din usturoi,patrunjel si peperoncino si ulei de masline si se introduce in interiorul pestelui.Intr-o tava se pune un strat de sare de mare gros de 5-10cm,spigola si se acopera cu restul de sare.Se baga la cuptor la 180 grade pana ce sarea se incheaga.La final pestele se curata de pielea crocanta si se serveste fileuri peste care se pune ulei de masline si se stropeste cu lime sau lamaie!E foarte bun si gustos,pe bune!
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spigola in cariera de sare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cambulă în crustă de cartofi

Cambulă în crustă de cartofi

Cartofii se curăţă de coajă, se spală , se rad pe răzătoarea mare,se trec printr-un jet de

3 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Cocktail de creveti

Cocktail de creveti

Se pune la fiert un vas mare cu apa, sare, si putina zeama de lamaie. Cand a fiert se ia de pe foc

7 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Nu am mancat niciodata.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Foarte bun!***** In tarile arabe se adauga la umplutura si cateva nuci zdrobite; ii dau o aroma deosebita.O zi buna!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    Cred ca e gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • -spigola(lup de mare)-1 kg
  • -sare de mare-2kg
  • -usturoi-1 capatana
  • -patrunjel-5-10 fire
  • -peperoncino-1 vf de lingurita
  • -ulei de masline-1 lingurita
  • -lime sau lamaie-1 buc

Raporteaza reteta

Retete
de alin
Salata decor

Salata decor

-Se toaca marunt varza alba,varza rosie,se asezoneaza cu sare,piper.Se adauga uleiul de masline,otet

3 voturi    2 comentarii
10 min
Salate de legume
Aperitiv mixt

Aperitiv mixt

Se taie sunculita si pastrama la aproximativ 0,5 cm grosime,iar cascavalul ,pe lung,fidelute.Se taie

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Salata de pui

Salata de pui

Salata verde,castravetii,rosiile si ceapa taiate jouliene,asezonate cu uleiul de masline,sare si

9 voturi    1 comentariu
15 min
Salate cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Nu am mancat niciodata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste prajit cu usturoi verde