autor:

alin

» » Mancaruri cu peste

Spigola in cariera de sare

Autor: alin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Ingrediente
-spigola(lup de mare)-1 kg, -sare de mare-2kg, -usturoi-1 capatana, -patrunjel-5-10 fire, -peperoncino-1 vf de lingurita, -ulei de masline-1 lingurita, -lime sau lamaie-1 buc

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine spigola,se taie la nivelul burtii,se scot intestinele,se spala bine de tot.Se prepara o umplutura din usturoi,patrunjel si peperoncino si ulei de masline si se introduce in interiorul pestelui.Intr-o tava se pune un strat de sare de mare gros de 5-10cm,spigola si se acopera cu restul de sare.Se baga la cuptor la 180 grade pana ce sarea se incheaga.La final pestele se curata de pielea crocanta si se serveste fileuri peste care se pune ulei de masline si se stropeste cu lime sau lamaie!E foarte bun si gustos,pe bune!
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spigola in cariera de sare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pește rasol

Pește rasol

Curățăm legumele. Cartofii se pun separat la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 15

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze.

17 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Nu am mancat niciodata.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Foarte bun!***** In tarile arabe se adauga la umplutura si cateva nuci zdrobite; ii dau o aroma deosebita.O zi buna!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    Cred ca e gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • -spigola(lup de mare)-1 kg
  • -sare de mare-2kg
  • -usturoi-1 capatana
  • -patrunjel-5-10 fire
  • -peperoncino-1 vf de lingurita
  • -ulei de masline-1 lingurita
  • -lime sau lamaie-1 buc

Raporteaza reteta

Retete
de alin
Salata decor

Salata decor

-Se toaca marunt varza alba,varza rosie,se asezoneaza cu sare,piper.Se adauga uleiul de masline,otet

3 voturi    2 comentarii
10 min
Salate de legume
Aperitiv mixt

Aperitiv mixt

Se taie sunculita si pastrama la aproximativ 0,5 cm grosime,iar cascavalul ,pe lung,fidelute.Se taie

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Salata de pui

Salata de pui

Salata verde,castravetii,rosiile si ceapa taiate jouliene,asezonate cu uleiul de masline,sare si

9 voturi    1 comentariu
15 min
Salate cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Nu am mancat niciodata.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Farsmac