Se desprinde carnea de pe os si se curata de pielite. Se impaneaza cu slanina, se sareaza, se presara piper si se asaza intr-o tava cu ulei si 300 ml de apa, cimbru, foi de dafin, ceapa, 800 g de bait strecurat si se introduce la cuptor. Se stropeste cu sucul format. Dupa ce carnea s-a fript, se scoate separat, iar sosul format se strecoara. Sosul se amesteca cu faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se fierbe cca 15 min. Se adauga smantana si unt. Sosul trebuie sa aiba consistenta smantanii. Carnea se portioneaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii