autor:

Anonim

» » Fripturi

Spinare de caprioara cu sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
spinare de caprioara, slanina, ceapa, ulei, unt, faina, smantana, cimbru, foi de dafin, piper, sare, bait

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se desprinde carnea de pe os si se curata de pielite. Se impaneaza cu slanina, se sareaza, se presara piper si se asaza intr-o tava cu ulei si 300 ml de apa, cimbru, foi de dafin, ceapa, 800 g de bait strecurat si se introduce la cuptor. Se stropeste cu sucul format. Dupa ce carnea s-a fript, se scoate separat, iar sosul format se strecoara. Sosul se amesteca cu faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se fierbe cca 15 min. Se adauga smantana si unt. Sosul trebuie sa aiba consistenta smantanii. Carnea se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spinare de caprioara cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • spinare de caprioara
  • slanina
  • ceapa
  • ulei
  • unt
  • faina
  • smantana
  • cimbru
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • bait

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Frigarui mixte cu sos picant