1.Morcovii curatati se acopera cu apa si se fierb 10 minute,cu un praf de sare.
Pieptul de pui desosat se taie fasii suntiri de 0,5 cm latime si pe cat posibil de lungi apoi se sareaza dupa gust.
Fasiile de piept de pui se infasoara in spirala pe morcovii fierti si raciti,apoi se prind cu cate o jumatate de scobitoare de bambus,la fiecare cap al fasiei respective,se dau prin semintele de susan,apoi se prajesc pe gratar sau se prajesc in ulei
2.Ardeii spalati se taie rondele apoi se trag un pic in uleiul incins in tigaie si dupa ce s-au inmuiat un pic se adauga lingurita de sos Worcester.
Spiralelor de pui prajite li se indeparteaza scobitorile apoi se servesc cu rondele de ardei si sosul lasat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii