autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Paste si pizza

Spirale Tricolore cu Sunca

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
200 gr de paste spiralate, 150-200 gr de sunca, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 150-200 gr de branza, ulei, sare, piper, topping

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

11 voturi

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si se zdrobesc cateii de usturoi, se rade branza pe razatoarea mica. Toate acestea se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa la prajit la foc mic, cand sunt gata se adauga pastele care sunt deja fierte si se amesteca fara a se sparge pastele.

Cand se servesc pastele se mai rade un pic de branza ca in imaginea alaturata, pentru dessingn se pot adauga toppinguri.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale Tricolore cu Sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sos pesto

Paste cu sos pesto

Incepem prin a prepara sosul de pesto. Cand ne grabim sau daca facem o cantitate mai mare o data,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Pizza de vara

Pizza de vara

Blat: Se pune faina ,un praf de sare ,doua linguri ulei,2 oua ,drojdia,apa si se framanta. Se

13 voturi    2 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ady

    Ady (Chef de cuisine):

    Simplu, rapid si foarte satios... Eu nu am uitat sa parfumez aceste paste cu nelipsitul busuioc si l-am servit cu parmezan ras din abundenta...

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Imi place reteta cristinei i. .

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Arata foarte bine si cred ca sunt si gustoase...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

    Delicios, si eu fac, dar doar fierte,adaug sunca,castraveti acri si maioneza.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Imi place reteta cristinei i. .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana