Spirale Tricolore cu Sunca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Spirale Tricolore cu Sunca

Ingrediente

  • 200 gr de paste spiralate
  • 150-200 gr de sunca
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 150-200 gr de branza
  • ulei
  • sare, piper
  • topping

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si se zdrobesc cateii de usturoi, se rade branza pe razatoarea mica. Toate acestea se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa la prajit la foc mic, cand sunt gata se adauga pastele care sunt deja fierte si se amesteca fara a se sparge pastele.

Cand se servesc pastele se mai rade un pic de branza ca in imaginea alaturata, pentru dessingn se pot adauga toppinguri.

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise