Curatati pestele,spalati-l,scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper.
Treceti pestii prin faina,apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu parmezan si boia de ardei iute sau dulce,depinde de gusturi.
Incingeti intr-o tigaie mare muuult ulei de floarea soarelui si puneti pestii astfel la prajit.Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.
Scoateti-i pe servetele absorbante,apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou,pe salata verde si serviti-i calzi,stropiti cu zeama de lamaie.
Deliciosi!:)
Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii