Curatam si spalam capsunile. Pastram 3-4 capsunele mici si mai frumusele.
Iaurtul rece il batem usor cu un pic de zahar sau putem mixa o banana in el.
Turnam iaurtul in cupe de sticla.
Capsunile le amestecam un pic la blender. Spuma de capsuni o strecuram apoi o turnam incet peste iaurt. Asezam cate o capsunica, presaram fulgi de cioco si savuram!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii