autor:

CulinaryRainbow

» » Aperitive

Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 22 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 22 februarie 2015

Ingrediente
un pachet de foi pentru plăcintă, 100 g unt, 400 g hribi, 5 roșii cherry, o mână de arpagic roșu, 3 ouă, 150 ml iaurt, 150 ml vin alb demidulce, sare și piper, chimen negru

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

De câte ori v-ați invitat prietenii la masă ori s-a apropiat aniversarea cuiva drag și ați fost copleșiți de stresul pregătirii unui meniu perfect care să fie apreciat de toată lumea?
Se întâmplă de multe ori să rămânem în pană de idei sau chiar în criză de timp, așa că, m-am gândit să vă propun o rețetă perfectă pentru un starter delicios și de efect! :)
Am sotat ciupercile și arpagicul în 50 g din untul pregătit. Am adăugat roșiile și am potrivit gustul cu sare și piper.
Am încins cuptorul la 160 de grade.
Din foile de plăcintă pe care le-am tăiat în 9 pătrate egale am folosit câte 4-5 pentru fiecare coșuleț. Le-am așezat în tavă și le-am umplut cu hribile sotate.
Untul rămas l-am omogenizat împreună cu ouăle și vinul. Am adăugat și iaurtul, puțină sare, apoi am umplut coșulețele. Am presărat chimen și le-am copt la 160 de grade timp de 15 minute.
Umplutura poate varia în funcție de preferințe. Puteți folosi carne tocată, brânzeturi sau chiar bacon și ouă întregi, astfel fiind excelente chiar și pentru micul dejun.
Sunt tentante, nu-i așa? :)
Poftă bună!

Dacă vă plac, găsiți toate rețetele noastre pe http://culinary-rainbow.blogspot.ro/
Daca ti-a placut reteta noastra "Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Se spala cartofii bine, pentru a putea fi pusi putin la fiert in coaja (cat sa intre furculita in

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Chec aperitiv cu spanac

Chec aperitiv cu spanac

Am spalat spanacul frunza cu frunza, apoi l-am oparit cateva minute. L-am scurs de apa, l-am lasat

67 voturi    25 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • CulinaryRainbow

    CulinaryRainbow (Chef de cuisine) , 23 februarie 2015

    Tare bune au mai fost! :D

  • Laura_Nechita

    Laura_Nechita (Chef de cuisine) , 23 februarie 2015

    Grozave!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • un pachet de foi pentru plăcintă
  • 100 g unt
  • 400 g hribi
  • 5 roșii cherry
  • o mână de arpagic roșu
  • 3 ouă
  • 150 ml iaurt
  • 150 ml vin alb demidulce
  • sare și piper
  • chimen negru

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

10 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

CulinaryRainbow (Chef de cuisine)

Tare bune au mai fost! :D

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu praz leurda si ciuperci