autor:

autor

» » Torturi

Stea cu cocos

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Pt. aluat: 3 oua. 125 gr. unt, 50 gr. zahar, un varf de cutit de sare, 4 linguri crema de ciocolata( Nutella), 125 gr. faina, o lingurita praf de copt, Pt. umplutura: 150 gr. mascarpone, 4 linguri zahar pudra, 6 linguri lapte de cocos, 4 foi de gelatine, 250 ml. frisca, 100 gr. fulgi de cocos, , Pt. ornat: 250 ml. frisca, 1 lingura zahar pudra, 1 lingura praf de intarit frisca, 50 gr. fulgi de cocos, 100 gr. crema de ciocolata.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Galbenusurile, untul, zaharul, sarea si crema de ciocolata se amesteca. Faina cu praful de copt, se cerne si se amesteca cu restul. Albusul se bate spuma tare si se amesteca si el. Totul se pune intr-o forma in prealabil unsa (forma de stea) si se da cuptor pt. ca. 45 minute la 160 grade(cuptor electric), adica foc potrivit.
Mascarpone, zaharul pudra si laptele de cocos se amesteca. Gelatina topita se amesteca in crema si se pune la rece pana cand incepe sa se faca ca un jeleu. Frisca batuta tare se amesteca cu fulgii de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stea cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata, portocale si nuci

Tort de ciocolata, portocale si nuci

Untul impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar le batem cu mixerul pana obtinem o crema, adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
torturi cu fantezie

torturi cu fantezie

mierea, untul sau margarina, zaharul, laptele se topesc la baia cu aburi amestecindu-se permanent

2 voturi    0 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pt. aluat: 3 oua. 125 gr. unt
  • 50 gr. zahar
  • un varf de cutit de sare
  • 4 linguri crema de ciocolata( Nutella)
  • 125 gr. faina
  • o lingurita praf de copt
  • Pt. umplutura: 150 gr. mascarpone
  • 4 linguri zahar pudra
  • 6 linguri lapte de cocos
  • 4 foi de gelatine
  • 250 ml. frisca
  • 100 gr. fulgi de cocos
  • Pt. ornat: 250 ml. frisca
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura praf de intarit frisca
  • 50 gr. fulgi de cocos
  • 100 gr. crema de ciocolata.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu mac si glazura de lamaie