autor:

autor

» » Torturi

Stea cu cocos

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Pt. aluat: 3 oua. 125 gr. unt, 50 gr. zahar, un varf de cutit de sare, 4 linguri crema de ciocolata( Nutella), 125 gr. faina, o lingurita praf de copt, Pt. umplutura: 150 gr. mascarpone, 4 linguri zahar pudra, 6 linguri lapte de cocos, 4 foi de gelatine, 250 ml. frisca, 100 gr. fulgi de cocos, , Pt. ornat: 250 ml. frisca, 1 lingura zahar pudra, 1 lingura praf de intarit frisca, 50 gr. fulgi de cocos, 100 gr. crema de ciocolata.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Galbenusurile, untul, zaharul, sarea si crema de ciocolata se amesteca. Faina cu praful de copt, se cerne si se amesteca cu restul. Albusul se bate spuma tare si se amesteca si el. Totul se pune intr-o forma in prealabil unsa (forma de stea) si se da cuptor pt. ca. 45 minute la 160 grade(cuptor electric), adica foc potrivit.
Mascarpone, zaharul pudra si laptele de cocos se amesteca. Gelatina topita se amesteca in crema si se pune la rece pana cand incepe sa se faca ca un jeleu. Frisca batuta tare se amesteca cu fulgii de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stea cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pt. aluat: 3 oua. 125 gr. unt
  • 50 gr. zahar
  • un varf de cutit de sare
  • 4 linguri crema de ciocolata( Nutella)
  • 125 gr. faina
  • o lingurita praf de copt
  • Pt. umplutura: 150 gr. mascarpone
  • 4 linguri zahar pudra
  • 6 linguri lapte de cocos
  • 4 foi de gelatine
  • 250 ml. frisca
  • 100 gr. fulgi de cocos
  • Pt. ornat: 250 ml. frisca
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura praf de intarit frisca
  • 50 gr. fulgi de cocos
  • 100 gr. crema de ciocolata.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Printesa. O incantare pentru fetita dumneavoastra !!!