1. Pestele curatat si sarat usor in prealabil, se taie pe lungime, se fac portii mai mari(15cm).
2. Sosul:usturoi pisat se leaga cu putin ulei, se adauga bulionul,vinul si condimentele.
3. Fiecare bucata se sterge si se va praji rapid (putin) in ulei incins, pe ambele parti, dupa care se scoate si va fi introdus in vasul cu sos unde va fi tinut ~1 min.
4. Fiecare bucata se scoate din sos si se pune intr-o tava.
Dupa ce am terminat de prajit tot pestele, sosul ramas se toarna peste peste din tava si se introduce in cuptorul incins (timp de 15-20 min).
5. Se scoate pe platou se stropeste cu sosul din tava si se orneaza cu frunze de patrunjel. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii