autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Stiuca cu sos picant

Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
- Stiuca 2 buc., - Ingrediente sos:- usturoi 3 capatani, bulion 0,5l piper alb/negru,praf de chilly/ardei iute (dupa gust), 200 ml vin alb(sec), - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

1. Pestele curatat si sarat usor in prealabil, se taie pe lungime, se fac portii mai mari(15cm).
2. Sosul:usturoi pisat se leaga cu putin ulei, se adauga bulionul,vinul si condimentele.
3. Fiecare bucata se sterge si se va praji rapid (putin) in ulei incins, pe ambele parti, dupa care se scoate si va fi introdus in vasul cu sos unde va fi tinut ~1 min.
4. Fiecare bucata se scoate din sos si se pune intr-o tava.
Dupa ce am terminat de prajit tot pestele, sosul ramas se toarna peste peste din tava si se introduce in cuptorul incins (timp de 15-20 min).
5. Se scoate pe platou se stropeste cu sosul din tava si se orneaza cu frunze de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crab sticks pane

Crab sticks pane

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale. Se bat bine

3 voturi    3 comentarii
5 min
Mancaruri cu peste
Salau impachetat pe gratar

Salau impachetat pe gratar

Salaul se poate prepara in multe feluri, dar cel mai mult mi-a placut impachetat pe gratar. Este

15 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Multumim ca avem pofta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - Stiuca 2 buc.
  • - Ingrediente sos:- usturoi 3 capatani
  • bulion 0,5l piper alb/negru,praf de chilly/ardei iute (dupa gust)
  • 200 ml vin alb(sec)
  • - ulei

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Multumim ca avem pofta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Biban umplut la cuptor-specific tarilor arabe