autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Stiuca cu sos picant

Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
- Stiuca 2 buc., - Ingrediente sos:- usturoi 3 capatani, bulion 0,5l piper alb/negru,praf de chilly/ardei iute (dupa gust), 200 ml vin alb(sec), - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

1. Pestele curatat si sarat usor in prealabil, se taie pe lungime, se fac portii mai mari(15cm).
2. Sosul:usturoi pisat se leaga cu putin ulei, se adauga bulionul,vinul si condimentele.
3. Fiecare bucata se sterge si se va praji rapid (putin) in ulei incins, pe ambele parti, dupa care se scoate si va fi introdus in vasul cu sos unde va fi tinut ~1 min.
4. Fiecare bucata se scoate din sos si se pune intr-o tava.
Dupa ce am terminat de prajit tot pestele, sosul ramas se toarna peste peste din tava si se introduce in cuptorul incins (timp de 15-20 min).
5. Se scoate pe platou se stropeste cu sosul din tava si se orneaza cu frunze de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
lup de mare la cuptor

lup de mare la cuptor

Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki

Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki

Intr-o tava se pune o folie de aluminiu si se unge cu unt. Pe ea se aseaza un strat de dovlecei curatati

10 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Multumim ca avem pofta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - Stiuca 2 buc.
  • - Ingrediente sos:- usturoi 3 capatani
  • bulion 0,5l piper alb/negru,praf de chilly/ardei iute (dupa gust)
  • 200 ml vin alb(sec)
  • - ulei

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Multumim ca avem pofta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
FILE DE PESTE IN SOS DE FRISCA LICHIDA