autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Stiuca cu sos picant

Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
- Stiuca 2 buc., - Ingrediente sos:- usturoi 3 capatani, bulion 0,5l piper alb/negru,praf de chilly/ardei iute (dupa gust), 200 ml vin alb(sec), - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

1. Pestele curatat si sarat usor in prealabil, se taie pe lungime, se fac portii mai mari(15cm).
2. Sosul:usturoi pisat se leaga cu putin ulei, se adauga bulionul,vinul si condimentele.
3. Fiecare bucata se sterge si se va praji rapid (putin) in ulei incins, pe ambele parti, dupa care se scoate si va fi introdus in vasul cu sos unde va fi tinut ~1 min.
4. Fiecare bucata se scoate din sos si se pune intr-o tava.
Dupa ce am terminat de prajit tot pestele, sosul ramas se toarna peste peste din tava si se introduce in cuptorul incins (timp de 15-20 min).
5. Se scoate pe platou se stropeste cu sosul din tava si se orneaza cu frunze de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Luam dovleceii ,ii spalam si ii taiem pe fiecare, pe de-a lungul.Cu ajutorul unei lingurite ii scobim

12 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Calmar si creveti picanti cu legume si orez

Calmar si creveti picanti cu legume si orez

Mai întâi să fac o precizare. Denumirea corecta în limba română este calmar, dar putem observa

10 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Multumim ca avem pofta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - Stiuca 2 buc.
  • - Ingrediente sos:- usturoi 3 capatani
  • bulion 0,5l piper alb/negru,praf de chilly/ardei iute (dupa gust)
  • 200 ml vin alb(sec)
  • - ulei

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Multumim ca avem pofta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI