autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Stiuca cu sos picant

Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
- Stiuca 2 buc., - Ingrediente sos:- usturoi 3 capatani, bulion 0,5l piper alb/negru,praf de chilly/ardei iute (dupa gust), 200 ml vin alb(sec), - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

1. Pestele curatat si sarat usor in prealabil, se taie pe lungime, se fac portii mai mari(15cm).
2. Sosul:usturoi pisat se leaga cu putin ulei, se adauga bulionul,vinul si condimentele.
3. Fiecare bucata se sterge si se va praji rapid (putin) in ulei incins, pe ambele parti, dupa care se scoate si va fi introdus in vasul cu sos unde va fi tinut ~1 min.
4. Fiecare bucata se scoate din sos si se pune intr-o tava.
Dupa ce am terminat de prajit tot pestele, sosul ramas se toarna peste peste din tava si se introduce in cuptorul incins (timp de 15-20 min).
5. Se scoate pe platou se stropeste cu sosul din tava si se orneaza cu frunze de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somn natur la cuptorul cu halogen Oven

Somn natur la cuptorul cu halogen Oven

Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului sau pe gratar, daca nu aveti cuptor

2 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Risotto cu legume si peste

Risotto cu legume si peste

Intr-un bol punem bucatile de peste,turnam zeama de lamaie,saram,piperam si presaram coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Multumim ca avem pofta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - Stiuca 2 buc.
  • - Ingrediente sos:- usturoi 3 capatani
  • bulion 0,5l piper alb/negru,praf de chilly/ardei iute (dupa gust)
  • 200 ml vin alb(sec)
  • - ulei

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Multumim ca avem pofta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Cod in crusta de malai