Pasul 1:
Zdrobim usturoiul. Adaugam piper proaspat macinat si sare. Turnam uleiul de masline si amestecam bine. Taiem lamaia in felii.
Pasul 2:
Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor in care aranjam rondelele de stiuca. Ungem bucatile de peste cu amestecul de ulei si usturoi.Turnam deasupra vinul alb. Adaugam firele de cimbru. Punem feliile de lamaie printre rondelele de stiuca.
Pasul 3:
Introducem tava in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 30 de minute.
Pasul 4:
Cand pestele este rumenit, scoatem vasul din cuptor. Servim cald, cu lamaie si salata verde.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/stiuca-in-sos-de-vin-si-lamaie-la-cuptor.html
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii