Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece . Am uscat-o in prosoape de hartie .
Asezonam cu sare si piper ,si in interiorul ei asezam frunze de dafin .
Morcovul l-am taiat cu curatatorul de legume in fasii lungi si subtiri.
Ceapa,usturoiul si rosia rondele .
Intr-o tava antiaderenta am pus morcovi, ceapa si usturoiul imprastiate pe toata suprafata ei . Deasupra am asezat stiuca intreaga , si peste rondele de rosii .
Am stropit cu zeama de lamaie , am turnat vinul si am pus tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand a fost gata (aproximativ 20 minute )
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii