autor:

Florin

» » Mancaruri cu peste

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

Autor: Florin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
- 1 kg carne de sturion, morun, nisetru, păstrugă,cega, - 200 g- cartofi, - 1 ceapă, - 1 morcov, - 100 g smântână subţire, - 1 ou, - 1 linguriţă sare, - 1 legătură marar, - 1 vârf cuţit piper pisat

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert

-Se taie în bucăţele cât mai mărunte morcovul, cartofii, ceapa (nu prin razatoare)

-Se taie Carnea de peşte (dezosată) în cuburi de aproximativ 2 cm latura

- Când apa dă în clocot se pun toate astea la fiert

- Se bate smântâna cu oul şi cu o cană de apă

- Se toacă mărarul

- După douăzeci de minute de fiert se adaugă ciorbei noastre smântână şi mărarul, se amestecă puţin şi se dă într-un clocot
Daca ti-a placut reteta noastra "STORCEAG ca la SF.GHEORGHE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki

Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki

Intr-o tava se pune o folie de aluminiu si se unge cu unt. Pe ea se aseaza un strat de dovlecei curatati

10 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    Foarte bun.Bravo!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Nici de aceasta reteta nu ma indoiesc, cred ca este tare gustos ,, storceagul '' tau.

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg carne de sturion
  • morun
  • nisetru
  • păstrugă,cega
  • - 200 g- cartofi
  • - 1 ceapă
  • - 1 morcov
  • - 100 g smântână subţire
  • - 1 ou
  • - 1 linguriţă sare
  • - 1 legătură marar
  • - 1 vârf cuţit piper pisat

Raporteaza reteta

Retete
de Florin
Saramura de peste

Saramura de peste

Preparare: Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este

89 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte bun.Bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor