autor:

Florin

» » Mancaruri cu peste

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

Autor: Florin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
- 1 kg carne de sturion, morun, nisetru, păstrugă,cega, - 200 g- cartofi, - 1 ceapă, - 1 morcov, - 100 g smântână subţire, - 1 ou, - 1 linguriţă sare, - 1 legătură marar, - 1 vârf cuţit piper pisat

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert

-Se taie în bucăţele cât mai mărunte morcovul, cartofii, ceapa (nu prin razatoare)

-Se taie Carnea de peşte (dezosată) în cuburi de aproximativ 2 cm latura

- Când apa dă în clocot se pun toate astea la fiert

- Se bate smântâna cu oul şi cu o cană de apă

- Se toacă mărarul

- După douăzeci de minute de fiert se adaugă ciorbei noastre smântână şi mărarul, se amestecă puţin şi se dă într-un clocot
Daca ti-a placut reteta noastra "STORCEAG ca la SF.GHEORGHE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Musti la cuptor

Musti la cuptor

Pestele curatat si spalat se pune in marinada. Marinada - suc de la o portocala, sucul de la 1/2

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    Foarte bun.Bravo!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Nici de aceasta reteta nu ma indoiesc, cred ca este tare gustos ,, storceagul '' tau.

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg carne de sturion
  • morun
  • nisetru
  • păstrugă,cega
  • - 200 g- cartofi
  • - 1 ceapă
  • - 1 morcov
  • - 100 g smântână subţire
  • - 1 ou
  • - 1 linguriţă sare
  • - 1 legătură marar
  • - 1 vârf cuţit piper pisat

Raporteaza reteta

Retete
de Florin
Saramura de peste

Saramura de peste

Preparare: Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este

89 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte bun.Bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste prajit