STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

Ingrediente

  • - 1 kg carne de sturion, morun, nisetru, păstrugă,cega
  • - 200 g- cartofi
  • - 1 ceapă
  • - 1 morcov
  • - 100 g smântână subţire
  • - 1 ou
  • - 1 linguriţă sare
  • - 1 legătură marar
  • - 1 vârf cuţit piper pisat

Mod de preparare

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert

-Se taie în bucăţele cât mai mărunte morcovul, cartofii, ceapa (nu prin razatoare)

-Se taie Carnea de peşte (dezosată) în cuburi de aproximativ 2 cm latura

- Când apa dă în clocot se pun toate astea la fiert

- Se bate smântâna cu oul şi cu o cană de apă

- Se toacă mărarul

- După douăzeci de minute de fiert se adaugă ciorbei noastre smântână şi mărarul, se amestecă puţin şi se dă într-un clocot

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul