autor:

Florin

» » Mancaruri cu peste

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

Autor: Florin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
- 1 kg carne de sturion, morun, nisetru, păstrugă,cega, - 200 g- cartofi, - 1 ceapă, - 1 morcov, - 100 g smântână subţire, - 1 ou, - 1 linguriţă sare, - 1 legătură marar, - 1 vârf cuţit piper pisat

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert

-Se taie în bucăţele cât mai mărunte morcovul, cartofii, ceapa (nu prin razatoare)

-Se taie Carnea de peşte (dezosată) în cuburi de aproximativ 2 cm latura

- Când apa dă în clocot se pun toate astea la fiert

- Se bate smântâna cu oul şi cu o cană de apă

- Se toacă mărarul

- După douăzeci de minute de fiert se adaugă ciorbei noastre smântână şi mărarul, se amestecă puţin şi se dă într-un clocot
Daca ti-a placut reteta noastra "STORCEAG ca la SF.GHEORGHE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peşte cu garnitură de orez

File de peşte cu garnitură de orez

Se spală fileurile, se lasă puţin să se scurgă şi pe urmă se condimentează cu condimente

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS

PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS

Pastavul se curata si se spala bine.Apoi se scoate fileul.Se taie capul si cu un cutit bine ascutit,se

6 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    Foarte bun.Bravo!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Nici de aceasta reteta nu ma indoiesc, cred ca este tare gustos ,, storceagul '' tau.

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg carne de sturion
  • morun
  • nisetru
  • păstrugă,cega
  • - 200 g- cartofi
  • - 1 ceapă
  • - 1 morcov
  • - 100 g smântână subţire
  • - 1 ou
  • - 1 linguriţă sare
  • - 1 legătură marar
  • - 1 vârf cuţit piper pisat

Raporteaza reteta

Retete
de Florin
Saramura de peste

Saramura de peste

Preparare: Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este

88 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte bun.Bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Creveti cu orez, fasole rosie si porumb