Foile la lasam sa se dezghete.Ananasul il taiem in bucatele mici .Punem o cratita pe foc si adaugam margarina, zaharul brun, plicul de zahar vanilat,si ananasul.Lasam la foc 5 minute invirtind din cind in cind.In recipientuil mixerului adaugam praful de budinca si apa si mixam 3 minute incontinuu pina ce se ingroasa.Una dintre foi o taiem fasii de cca 1 cm.Cealalta foaie o taiem pe jumatate si adaugam pe fiecare cite 3 linguri din budinca.Finisam.Apoi adaugam ananasul si fasiile de la cealalta foaie.Le punem dea latul.Apasam pe margini pentru a nu iesi compozitia.Bagam la cuptorul preincalzit la 180 grade cca 25-30 minute.Scoatem,lasam sa se raceasca ,apoi taiem in bucati si servim .(optional---restul de budinca o putem folosi pentru a acompania strudelul)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii