Carnea se da prin masina de tocat, ceapa se taie marunt, se separa albusul unui ou de galbenus.
Carnea se pune intr-o cratita emailata impreuna cu ceapa si uleiul.Amestecul se caleste pe foc mic pana scade zeama de carne de tot, apoi se lasa la racit.Se adauga un ou intreg, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se amesteca pana la omogenizare si se foloseste rece.
Se intinde pe planseta foaia si apoi se pune umplutura, se ruleaza, se taie oblic bucati care sa arate ca pateurile, se ung bucatile cu galbenus batut si se coc la foc potrivit 30 de minute, se scot cand s-au rumenit si se servesc calde sau reci.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii