se curata merele si se taie cubulete. se oparesc stafidele. se pune la incins uleiul se peajesc putin merele apoi stafidele. se punescrtisora si zahar dupa gust.
se iau foile si se fac cu vergeaua de 1 cminaltime si 20 latime. se pune la mijloc compozitia. se iau marginile si se inchid ca un dreptunghi ca in imagine. se cresteaza la un cm deasupra. se unge tava si strudelul deasupra cu unt si se da la cuptor 30-35 min la 170 gr. doap ce se scoate se unge cu miere de albina si se pulverizeaza zahar

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii