Stufat de ied

Carnea portionata, spalata, uscata, condimentata, se amesteca cu ulei, intr-un vas.

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie
Stufat de ied

Ingrediente

  • carne de ied sau miel (eu am avut coaste)
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • 4 linguri ulei
  • 150 ml vin
  • 1 cutie de rosii cubulete
  • 500 g cartofi
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • 1 plic condimente pentru miel

Mod de preparare

Carnea portionata, spalata, uscata, condimentata, se amesteca cu ule,i intr-un vas, apoi se acopera si se lasa deoparte 1 h.

Dupa acest timp, se prajeste carnea cateva minute, pe ambele parti si se scoate apoi intr-o tava.

In uleiul ramas, daca nu e suficient, se mai poate adauga, se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt, dupa ce s-au inmuiat, se adauga vinul, iar dupa ce s-a evaporat alcoolul (5-6min), se adauga rosiile pasate sau zdrobite cu o furculita.

Dupa cateva clocote, se rastoarna in tava peste carne, se adauga 1 cana de apa fierbinte, se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 1h.

Dupa acest timp, se descopera tava si se mai lasa 30 minute sa se rumeneasca.

Se serveste cu piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise