autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Stufat de porc cu pilaf aromat

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 noiembrie 2010

Ingrediente
1 kg pulpa porc, 1 ceapa, 4 catei usturoi, 3 linguri sos de soia, 1 rosie, 1 lingura sos chilli, 1 varf lingurita turmenic( curcuma), sare, piper, pasta rosii, pasta gogosari, ulei, o cana orez, frunze patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie felii pulpa de porc.
Ceapa se curata , se taie julien si se caleste in doua linguri de ulei pina devine sticloasa.
Adaugam feliile de carne,rosia taiata cubulete mici, usturoiul pisat si toate celelalte condimente.Amestecam bine toate componentele, apoi adaugam o cana mare cu apa, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea se desface in fasii( cam o ora).
Orezul il spalam bine sub un jet cu apa si lasam sa se scurga bine.
Punem la incalzit doua linguri cu ulei si adaugam orezul, turmenicul si frunzele de patrunjel tocate. Invartim de vreo 2-3 ori apoi adaugam 2 1/2 cani apa, sare si piper. Lasam sa fiarba bine bobul de orez la foc mic si chiar daca este lichid, dupa ce bobul este fiert, il lasam asa acoperit si orezul va absorbi toata apa.
La sfarsit cand toate sunt fierte, montam portiile pe farfurii si le ornam dupa imaginatie.
Se serveste cu salata verde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc cu pilaf aromat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
VARZA CU CARNE CA LA BECLEAN

VARZA CU CARNE CA LA BECLEAN

Slanina si carnea le tai felii groase de cca 0,5 cm. Varza o toci marunt. Intr-o cratita

2 voturi    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Muschi de porc tonat

Muschi de porc tonat

Se pune la fiert muschiul de porc cu telina,morcovul,ceapa si sare.Intre timp pregatim sosul cu ton

17 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010

    Eu nu pap stufat,dar ce ai facut tu aici imi face cu ochiul.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010

    Sa va fie de bine Sidy ! ca tare bun cred ca a fost...dupa cum arata.*****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

    Foarte aromat si apetisant!*****

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Nu am facut niciodata stufat din carne de porc , eu fac din carne de pui dar arata asa de bine al tau ca pana fac eu am sa vin la tine la masa.

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Gustoasă şi aromată propunerea ta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 rosie
  • 1 lingura sos chilli
  • 1 varf lingurita turmenic( curcuma)
  • sare
  • piper
  • pasta rosii
  • pasta gogosari
  • ulei
  • o cana orez
  • frunze patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Eu nu pap stufat,dar ce ai facut tu aici imi face cu ochiul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute umplute cu urda ,cu mamaliguta si alte bunatati
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide