autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Stufat de porc cu pilaf aromat

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 noiembrie 2010

Ingrediente
1 kg pulpa porc, 1 ceapa, 4 catei usturoi, 3 linguri sos de soia, 1 rosie, 1 lingura sos chilli, 1 varf lingurita turmenic( curcuma), sare, piper, pasta rosii, pasta gogosari, ulei, o cana orez, frunze patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie felii pulpa de porc.
Ceapa se curata , se taie julien si se caleste in doua linguri de ulei pina devine sticloasa.
Adaugam feliile de carne,rosia taiata cubulete mici, usturoiul pisat si toate celelalte condimente.Amestecam bine toate componentele, apoi adaugam o cana mare cu apa, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea se desface in fasii( cam o ora).
Orezul il spalam bine sub un jet cu apa si lasam sa se scurga bine.
Punem la incalzit doua linguri cu ulei si adaugam orezul, turmenicul si frunzele de patrunjel tocate. Invartim de vreo 2-3 ori apoi adaugam 2 1/2 cani apa, sare si piper. Lasam sa fiarba bine bobul de orez la foc mic si chiar daca este lichid, dupa ce bobul este fiert, il lasam asa acoperit si orezul va absorbi toata apa.
La sfarsit cand toate sunt fierte, montam portiile pe farfurii si le ornam dupa imaginatie.
Se serveste cu salata verde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc cu pilaf aromat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate ( se pot lasa si integi). Cartofii curatati si spalati ii

15 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
iahnie de fasole cu sunca afumata

iahnie de fasole cu sunca afumata

- fasolea se tine 12 ore la inmuiat in apa rece,se pune la fiert se arunca apa de 2 ori, a 3 a oara

8 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010

    Eu nu pap stufat,dar ce ai facut tu aici imi face cu ochiul.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010

    Sa va fie de bine Sidy ! ca tare bun cred ca a fost...dupa cum arata.*****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

    Foarte aromat si apetisant!*****

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Nu am facut niciodata stufat din carne de porc , eu fac din carne de pui dar arata asa de bine al tau ca pana fac eu am sa vin la tine la masa.

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Gustoasă şi aromată propunerea ta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 rosie
  • 1 lingura sos chilli
  • 1 varf lingurita turmenic( curcuma)
  • sare
  • piper
  • pasta rosii
  • pasta gogosari
  • ulei
  • o cana orez
  • frunze patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Eu nu pap stufat,dar ce ai facut tu aici imi face cu ochiul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpa de porc cu sos de smantana , piure de cartofi si morcov cu galangal- Multicooker Philips