autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

Stufat din piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2010

Ingrediente
.2 piepti de pui dezosati, .8-10 fire de ceapa, .8-10 fire de usturoi, . 1 pahar de vin alb, .ulei, .piper boabe, .2-3 foi de dafin, .1 legatura marar, .1 legatura patrunjel, .1/2 l suc de rosii, .sare piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Cand sunt gata rumenite bucatile de pui se scot cu ajutorul unei palete pe o farfurie si se tin la cald .In uleiul in care am rumenit bucatile de carne se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt .Cand aceste sunt gata se stinge cu vin, se adauga putina apa si apoi bucatile de carne,piperul boabe,foile de dafin.Se lasa sa dea in cateva clocote dupa care se adauga sucul de rosii, mararul taiat marunt si se potriveste de sare si piper.Se lasa sa scada bine sosul , se trage de pe foc si se aromatizeaza cu patrunjel verde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa,

10 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu mamaliguta

Tocanita de pui cu mamaliguta

Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu rosiile taiate cubulete, se adauga apoi carnea si

23 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    Foarte aromat si apetisant!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Stufatul l-am incercat cu miel, asa cum este reteta originala ruseasca, dar cu pui, niciodata... Dar, cine stie...

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    O buna idee de gatit acum, cand gasim din belsug verdeata proaspata.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Stufatul tau imi aduce aminte de copilarie cand mi-l facea bunica mea. Arata foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Si eu am salvat reteta...Este o bunatate...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Ai dreptate, desi termenul de "stufat" e asociat mancarii de carne de miel cu verdeata., el inseamna , in general, mancare de carne cu verdeata. Pe de alta parte, ti-a iesit o bunatate de arome si culori cu mancarica ta. Greu s-ar putea abtine cineva sa nu pofteasca asa o minunatie!!!. Am salvat reteta !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • .2 piepti de pui dezosati
  • .8-10 fire de ceapa
  • .8-10 fire de usturoi
  • . 1 pahar de vin alb
  • .ulei
  • .piper boabe
  • .2-3 foi de dafin
  • .1 legatura marar
  • .1 legatura patrunjel
  • .1/2 l suc de rosii
  • .sare piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromat si apetisant!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Creier pane