autor:

cristi burciu

» » Mancaruri cu peste

Sturion in crusta de pesmet cu malai

Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1 sturion, pesmet amestecat in cantitati egale cu malai, sare, piper, condimente pentru peste/delikat, ulei pentru prajit sturionul

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Sturionul se curata, se spala, se lasa la scurs si apoi se portioneaza in felii.

Se presara cu sare, piper si condimente. Feliile de sturion se tavalesc prin pesmetul amestecat cu malai si se prajesc.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau cu sos tzaziki si cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sturion in crusta de pesmet cu malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav rasol cu cartofi natur

Pastrav rasol cu cartofi natur

Se curata pestele si se spala de cateva ori cu apa rece. L-am presarat cu sare mare si l-am bagat

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Risotto cu legume si peste

Risotto cu legume si peste

Intr-un bol punem bucatile de peste,turnam zeama de lamaie,saram,piperam si presaram coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 sturion
  • pesmet amestecat in cantitati egale cu malai
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste/delikat
  • ulei pentru prajit sturionul

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur