autor:

cristi burciu

» » Mancaruri cu peste

Sturion in crusta de pesmet cu malai

Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1 sturion, pesmet amestecat in cantitati egale cu malai, sare, piper, condimente pentru peste/delikat, ulei pentru prajit sturionul

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Sturionul se curata, se spala, se lasa la scurs si apoi se portioneaza in felii.

Se presara cu sare, piper si condimente. Feliile de sturion se tavalesc prin pesmetul amestecat cu malai si se prajesc.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau cu sos tzaziki si cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sturion in crusta de pesmet cu malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crab sticks pane

Crab sticks pane

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale. Se bat bine

3 voturi    3 comentarii
5 min
Mancaruri cu peste
Castraveti umpluti cu ton

Castraveti umpluti cu ton

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune

9 voturi    9 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 sturion
  • pesmet amestecat in cantitati egale cu malai
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste/delikat
  • ulei pentru prajit sturionul

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere