autor:

cristi burciu

» » Mancaruri cu peste

Sturion in crusta de pesmet cu malai

Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1 sturion, pesmet amestecat in cantitati egale cu malai, sare, piper, condimente pentru peste/delikat, ulei pentru prajit sturionul

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Sturionul se curata, se spala, se lasa la scurs si apoi se portioneaza in felii.

Se presara cu sare, piper si condimente. Feliile de sturion se tavalesc prin pesmetul amestecat cu malai si se prajesc.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau cu sos tzaziki si cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sturion in crusta de pesmet cu malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic,se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Creveti cu usturoi

Creveti cu usturoi

Incalzeste o tigaie mare si pune uleiul. Adauga usturoiul si ardeiul iute. Amesteca la foc mediu

4 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 sturion
  • pesmet amestecat in cantitati egale cu malai
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste/delikat
  • ulei pentru prajit sturionul

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Plachie de crap