autor:

cristi burciu

» » Mancaruri cu peste

Sturion in crusta de pesmet cu malai

Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1 sturion, pesmet amestecat in cantitati egale cu malai, sare, piper, condimente pentru peste/delikat, ulei pentru prajit sturionul

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Sturionul se curata, se spala, se lasa la scurs si apoi se portioneaza in felii.

Se presara cu sare, piper si condimente. Feliile de sturion se tavalesc prin pesmetul amestecat cu malai si se prajesc.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau cu sos tzaziki si cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sturion in crusta de pesmet cu malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti la grill

Creveti la grill

Creveti in general se gãsesc congelati,intregi, decorticati sau chiar amestecati cu fructe de mare.Sunt

19 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon la teflon

Somon la teflon

Se spala bucatile de somon sub jet de apa rece si apoi se sterg cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

2 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 sturion
  • pesmet amestecat in cantitati egale cu malai
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste/delikat
  • ulei pentru prajit sturionul

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Plachie de crap la cuptor