Suc de afine fără zahăr

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Suc de afine fără zahăr

Ingrediente

  • 1 kg de afine
  • 250 ml de apă

Mod de preparare

Se curăţă, se spală şi se scurg afinele.

Se pun într-un vas smălţuit, curat, fără mirosuri şi se adaugă apa.

Se fierb până se sparg toate boabele.

Se agită domnişoarele cu o lingură de lemn ca să dea tot ce au mai bun!

Se strecoară apoi sucul printr-o sită care nu rugineşte .

Se fierbe sucul 7 minute şi se toarnă în sticlele fierbinţi.

Să folosiţi sticle mai mici ca să consumaţi toată sticla.

Deasupra, în sticlă, se pune puţin ulei ca să nu intre aerul. La consumare, absorbiţi uleiul cu nişte hârtie de bucătarie(prosop de hârtie sau nişte vată).

Se închid sticlele şi se pun în pături, ca la bulion.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise