Se curăţă, se spală şi se scurg afinele.
Se pun într-un vas smălţuit, curat, fără mirosuri şi se adaugă apa.
Se fierb până se sparg toate boabele.
Se agită domnişoarele cu o lingură de lemn ca să dea tot ce au mai bun!
Se strecoară apoi sucul printr-o sită care nu rugineşte .
Se fierbe sucul 7 minute şi se toarnă în sticlele fierbinţi.
Să folosiţi sticle mai mici ca să consumaţi toată sticla.
Deasupra, în sticlă, se pune puţin ulei ca să nu intre aerul. La consumare, absorbiţi uleiul cu nişte hârtie de bucătarie(prosop de hârtie sau nişte vată).
Se închid sticlele şi se pun în pături, ca la bulion.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii