Morcovii si merele se spala bine, se curata de coaja, se indeparteaza semintele merelor si apoi merele si morcovii se trec prin aparatul de stors fructe. Pulpa de morcovi si mere rezultata prin stoarcere se poate folosi la o salata de cruditati. Apoi grapefruit-ul si portocalele se spala bine, se curata de coaja si samburi si se trec si ele prin aparatul de stors fructe. In suc se adauga laptele si mierea.
Sucul rezultat se pune in sticla la frigider.
Se consuma toata cantitatea in aceiasi zi.
Este un suc racoritor si plin de vitamine

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii